Tänä vuonna Simply Mobilizing Suomella on etuoikeus järjestää Euroopan konferenssi Suomessa, Kirkkonummella toukokuussa 10.-12.5.2024.

Unelmamme on olla rakentamassa laajempaa mobilisoijien liikettä maanosassamme. Tavoitteemme on myös mobilisoida kristittyjä elämään Jumalan missiossa yhä enemmän. Haluamme rohkaista ja inspiroida toisiamme toimimaan lähetystyön eteen niin Euroopassa kuin ympäri maailmaa. Niinpä kokoonnumme toukokuussa yhdeksi viikonlopuksi luonnonkauniiseen Hvittorpiin, Kirkkonummella, jossa saamme varustautua ja verkostoitua paremmin.

Konferenssi on tarkoitettu kaikille Simply Mobilizing -työssä mukana oleville. Kutsumme mukaan myös erityisesti nuoria. Teemoina konferenssissa ovat Euroopan ja nuorten mobilisointi, mobilisoivan liikkeen rakentaminen maanosassamme sekä varustaminen ja inspiroituminen lähetystyöhön.

Löydät oleelliset tiedot, hinnat ja ilmoittautumisen tapahtumaan täältä. Ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 26.4.2024. Tervetuloa mukaan!

Katso alta konferenssin mainosvideo.