SEURAKUNNILLE

Unelmamme on nähdä koko seurakunta mobilisoituna kulttuurienväliseen lähetystyöhön maailman vähiten saavutettujen kansojen parissa.

Tavoitteena on levittää Kairos-kurssia ja muita lyhytkursseja seurakunnille maailmanlaajuisesti. Näin halutaan rohkaista kotoperäisen lähetystyön kasvua. Sen seurauksena voimme olla mukana lähetysliikkeessä, joka voi saavuttaa vähiten saavutettuja kansoja.

Paikallisseurakunta on lähetystyön kehto; lähetystyö kuuluu seurakuntien ydintoimintoihin. Simply Mobilizing -kurssit auttaa seurakuntia ja pastoreita tuottamalla välineitä lähetystyön tarpeisiin.

Kairos-kurssi on opetuslapseuttava lähetystyön peruskurssi, joka käsittelee lähetystyön raamatullista perustaa, historiaa, strategioita ja eri kulttuurien kohtaamista. Kurssi koostuu 22 tunnin interaktiivisesta materiaalista. Kurssi on tehty jokaista kristittyä varten, joten se soveltuu kaikille.

Sopiva opiskelijamäärä kurssilla on 8-20 henkilöä. Kurssin hinta osallistujille on 60€, joka sisältää materiaalin ja opetuksen. Järjestävä seurakunta/taho järjestää ruokailun ja määrittää oppilaiden ruokailu- ja mahdolliset majoituskulut kurssikohtaisesti. Kurssi sisältää työkirjan, rukousoppaan, opetushetkiä, videoita, pienryhmätyöskentelyä ym.

Kurssin opetus tapahtuu vapaaehtoispohjalta, kuitenkin järjestävän seurakunnan/tahon tulee hoitaa etukäteen sovittujen ohjaajien matka-, majoitus-, ja ruokakulut. Kurssin järjestäminen seurakunnassa edellyttää 2-3 henkilön osallistumista ensin jollekin Kairos-kurssille. He tuovat sitten kurssin mukanaan omaan seurakuntaansa ja toimivat siellä kurssin järjestelytehtävissä.

Kysy lisää: kairos-kurssi@fida.info tai 0400 985 577

Lue lisää mobilisoinnista maailmalla: simplymobilizing.com