Thaimaan Chiang Maissa järjestettiin 25-28.9.2023 kansainvälinen Simply Mobilizing-konferenssi teemalla ”On mission with God”. Tapahtuma kokosi yhteen noin 400 osallistujaa yli 60 eri maasta. Suomesta tapahtumassa mukana oli 3 henkilöä, ja Euroopasta osallistujia oli 18. Valtaosa tapahtumaan tulijoista olikin muualta kuin Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta, ja kulttuurien kirjo oli vaikuttava!
 
Konferenssin pääteema muistutti siitä tosiasiasta, että meitä ei ole kutsuttu tekemään työtä Jumalalle, vaan työskentelemään yhdessä hänen kanssaan. Tapahtuma haastoi pohtimaan sitä, mitä voisi tapahtua, jos kaikki Jeesuksen seuraajat voisivat löytää oman paikkansa Jumalan missiossa, ja mitä voisi tapahtua, jos kaikista seurakunnista tulisi missionaalisia. 
 
Yksi tapahtuman pääpuhujista, singaporelainen liikemies Ken Chua, rohkaisi puheessaan oman elämänsä kautta olemaan suolana ja valona kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla. Hänen viestinsä oli, että kristittyinä ensisijainen tehtävämme ei ole kutsua ihmisiä kirkkoon, vaan elää Kristuksen todistajina osana sitä yhteisöä ja vaikutuspiiriä, jonne Jumala on meidät asettanut.
 
Romanian Simply Mobilizing -koordinaattori Adrian Bratosin piti puheiden teemoja hyvin inspiroivina ja monien ystävien tapaaminen ympäri maailmaa oli rohkaisevaa. Erityisesti häntä kuitenkin puhutteli se, miten Jumala vaikuttaa tämän sukupolven parissa eri puolilla maailmaa.
 
Minua tapahtumassa puhutteli kertomukset siitä, mitä Jumala oli saanut aikaan eri kurssien käyneiden elämässä ja heidän kauttaan. Suljetuissa maissa on perustettu seurakuntia, ihmiset ovat aloittaneet 24/7 rukousryhmiä, toiset olivat löytäneet oman ammatin kautta tavan palvella ja nuoret eri maissa ovat saanet löytää elämälleen tarkoituksen.
 
-Timo Raassina