KAIROS-KURSSI VALLOITTAA

Kairos-kurssi on kaikille kristityille tarkoitettu tunnustustenvälinen opetuslapseuttava lähetysaiheinen intensiivikurssi, joka kouluttaa, inspiroi ja haastaa aktiiviseen osallistumiseen etenkin vähiten saavutettujen ihmisryhmien saavuttamiseksi.

TÄTÄ on kairos

Tule mukaan, jos haluat syttyä lähetystehtävälle tai vahvistaa omaa lähetysnäkyäsi

Kairos-kurssi sopii kaikille, jotka tahtovat syttyä lähetystehtävälle ja vahvistaa omaa lähetysnäkyään. Kurssi on innostanut muun muassa pastoreita, nuorisotyöntekijöitä, kentällä olleita lähettejä, seurakuntien lähetysaktiiveja, mutta ennen kaikkea niitä ihmisiä, jotka eivät ole kokeneet lähetystyön koskevan itseään.

Kurssi on suunniteltu siten, että sen voi toteuttaa paikallisseurakunnissa, erilaisissa järjestöissä tai erityisryhmille (esim. kristityt yrittäjät). Ohjaajakoulutuksen käyneet voivat opettaa edelleen muita.

Kurssit on järjestetty pääsääntöisesti kahtena viikonloppuna ja kolmena arki-iltana yhteensä seitsemänä päivänä. Kokonaisuuteen kuuluu lähiopetusta yhteensä noin 22 tuntia.

Kairos-kurssit järjestetään SEA:n (Suomen Evankelinen Allianssi) sateenvarjon alla. Fida koordinoi ja hallinnoi kursseja yhdessä kansallisen koordinaatiotiimin kanssa, jossa on jäseniä yli seurakuntarajojen.

TÄTÄ on kairos

KAIROS-Kurssit suomessa

Kurssimaksu 60€ (sis. kurssikirjan). Lisäksi erillinen ruoka-, kahvi- ja mahdollinen majoitusmaksu. Kurssit ovat pääsääntöisesti kahtena viikonloppuna ja yhtenä arki-iltana.

Uusia kursseja on suunnitteilla eri puolilla Suomea.
Kysy lisää: kairos-kurssi@fida.info tai 0400 985 577

Jos olet käynyt fasilitaattorikoulutuksen ja haluaisit mukaan fasilitoimaan kurssille, ota yhteyttä tulevien kurssien vetäjiin!

FASILITAATTORIKOULUTUS

Kenelle: Kairos-kurssin suorittaneet voivat kouluttautua Kairos-fasilitaattoreiksi. Kaikilla koulutuksiin tulevilla on oltava seurakunnan suositus.

Ilmoitamme tulevista koulutuksista tässä.

PÄÄFASILITAATTORIKOULUTUS

Kenelle: Fasilitaattorikoulutuksen käyneille. Koulutukseen voit osallistua, kun olet fasilitoinut kolmella kurssilla. Otathan mukaan kotiseurakuntasi sekä toisen pääfasilitaattorin kirjallisen suosituksen.

Aika: 19-20.9.2024 

Paikka: Oulu

Koulutuksen hinta: 50€ (ilman muistitikkua)

Kysy lisää: pasi.markkanen @ ohsrk.fi

Ilmoittautuminen: pasi.markkanen @ ohsrk.fi