On olemassa tarina, joka on kaikkia koskaan kerrottuja tarinoita suurempi ja joka jatkuu edelleen. Mutta mikä on sinun roolisi tässä Tarinassa? Kurssi järjestetään ensimmäisen kerran Jyväskylässä 22.-23.11.24. Opetusta on perjantaina klo 18-21 ja lauantaina klo 9-19.

The Unfinished Story for Youth on kurssi, joka on tarkoitettu erityisesti nuorille ja nuorille aikuisille. Viiden oppitunnin kautta ymmärrät, mikä on Jumalan suunnitelma tälle sukupolvelle ja mitä on olla Jeesuksen seuraaja tämän päivän maailmassa.

Tavoitteenamme on tutustua yhdessä Jumalan suureen kertomukseen, jossa valtakuntien nousut ja tuhot, kuuluisat ihmiset tai paikat menettävät merkityksensä. Lopulta ainoa todellinen tapahtuma on se, kuinka Jumala pelasti maailman ja ihmiset. On jännittävää, että saamme elää tätä tarinaa todeksi!

Kurssimaksu on 45 € (opiskelijoille 35 €), joka sisältää opetuksen, kurssikirjan ja muut materiaalit sekä iltapalan, lounaan ja kahvin. Ilmoittaudu ja kutsu kaverisi mukaan 13.11. mennessä täältä. 

Katso alta The Unfinished story for youth -promovideo. Klikkaa automaattiset tekstitykset tarvittaessa päälle.

Lisätietoja kurssistä löydät nettisivuiltamme. Tutustu myös tuleviin kursseihimme.